aszfaltozás-budaors

ASZFALTOZÁS BUDAÖRS

Aszfaltozás minőségi kivitelezéssel alacsony költséggel? Igen!

Tudjuk, hogy megbízhatóan dolgozunk – az elvégzett aszfaltozásra 3 év teljes körű garanciát vállalunk! Mindezt rejtett költségek nélkül, gyors határidővel, az Ön kívánságai szerint!

ASZFALTOZÁS KÉZI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

A forró hengereléssel készülő aszfalt méltán az egyik legelterjedtebb technológia hazánkban. Ez az egyik legtartósabb aszfalttípus, amely tökéletesen sík útfelületet eredményez. Ráadásul gyorsan megépíthető, kopásálló, könnyen tisztán tartható és ellenáll a pornak – valamint ha szükséges egyszerűen javítható.

A kézi terítés lehetővé teszi, hogy ezt a kiváló burkolatot a nehezen megközelíthető helyeken is használhassuk: keskeny járda, udvar, kisebb kocsibeálló, telephely vagy parkoló is gond nélkül aszfaltozható ezzel a technikával.

A felhevített aszfaltot kézi erővel visszük fel a bitumenemulzióval felületkezelt alapra, majd hengerléssel vagy lapvibrátor segítségével tömörítjük.

A kézi terítéssel és forró hengerléssel készült aszfalt azért is kiváló, mert ellenáll minden időjárási viszontagságnak – nyáron nem lágyul, télen nem árt neki a fagy és az útszóró só.

 ASZFALTOZÁS GÉPI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

A forró hengerléses eljárással és gépi terítéssel készülő aszfalt hosszútávon nyújt kiváló minőséget, amely sikeresen bírja a  nagysúlyú munkagépek, vagy a gyakori gépjárműforgalom mindennapos terhelését is. Nagy egybefüggő területek esetén kedvező áron és rendkívül gyorsan juthat hozzá tükörsima, teherbíró és időtálló aszfalthoz. A nagyobb telephelyek mellett tökéletes megoldás utak, utcák, járdák vagy sportpályák fedésére is.

A gépi terítés esetén finisherrel dolgozunk – a forró aszfaltot elterítjük, majd vibrációs hengeres törömítéssel érjük el a kívánt szilárdságot. Az aszfalt visszahűlése után már további utómunkákra nem lesz szükség, a végeredmény pedig tökéletesen sima, egyenletes felület  lesz. A gépi terítés segítségével naponta több ezer négyzetméternyi felület aszfaltozása is megoldható.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon

  Üzenet


   


  Warning: Undefined array key "iconcolor" in /var/www/customers/vh-61831/web/home/terko-lerakas-budaors.hu-D86FE4/wp-content/plugins/call-now-button/src/renderers/modern/class-modernrenderer.php on line 260
  Call Now Button